Välkommen att följa VM i Padel!

På denna sida kan du fortlöpande följa resultaten i VM (d v s Väggamästerskapen) och de 20 lagens jakt på den första VM-titeln. 


Mera information

Nyheter

2017-08-28 21:05:14

Lottat i Väggamästerskapen

Det blev en mindre justering i det tänkta gruppspelet då Haagensen/Zetterqvist tvingades kasta in handduken p g a skada (krya på dig Ronne!). Följden av detta blev att fem grupper reducerades till fyra och då med fem lag i varje grupp, d v s fyra matcher per lag. Gruppettorna är direktkvalificerade för kvartsfinal medan tvåorna möter treorna från andra grupper för att få fram de fyra sista kvartsfinallagen. De som slutar som lag fyra och fem i respektive grupp har däremot spelat färdigt. Se hela lottningen här: http://teamplaycup.se/cup/index.php?home=vaggamasterskapen/17&layout=1&overview

2017-08-27 21:36:09

Lottning måndagen 28 augusti

Anmälningstiden är nu passerad och 21 lag har tagit chansen att vinna det första åtråvärda VM-guldet. Gruppspelet som kommer att spelas under september månad kommer att lottas måndag kväll, den 28 augusti.

2017-08-24 20:32:49

Deadline för anmälan närmar sig

Det är drygt två dygn kvar innan anmälningstiden till årets VM går ut. Vi är i nuläget 16 anmälda lag men det är fler än så "på ingång". En fråga som jag fått från flera håll är när matcherna spelas. Tanken är alltså att lagen sinsemellan kommer överens om datum och tid. På så sätt kan flera vara med till skillnad från om samtliga matcher exempelvis skulle spelats på lördagar. Det blir således en flexibel turnering så länge alla är tillmötesgående.

Alla nyheter