Välkomna till Stenungsunds Fotbollsfestival 5-7 juli 2019

Vi vill passa på att hälsa er välkomna till vår turnering ”Stenungsunds Fotbollsfestival” som äger rum i Stenungsund 5-7 juli 2019.

Fotbollsfestivalen är en turnering som spelas under en härlig sommarvecka i havsnära Stenungsund.

 

Vi erbjuder en turnering där alla matcher spelas på samma område som är som gjort för turneringar och med en festivalyta med annat skoj på samma plats!

Vår turnering andas Fair Play rakt igenom och det viktigaste är att kämpa och ha kul med sina kompisar och glöm inte att ”ALLA ÄR LIKA VÄRDA”!

Matcherna spelas på både natur- och konstgräsplan som ligger bredvid varandra.

 

För de lag som vill övernatta erbjuder vi boende i skola med joggingavstånd till festivalområdet eller hotell/vandrarhem med kort bilavstånd.

Varje åldersklass spelas klart på tre dagar, matcher dag 1 eller 2 och fortsättningsmatcher/slutspel dag 2 eller 3. 

En dag per ålderskull är man "ledig" och i anmälnings och deltagaravgiften ingår en lagaktivitet denna dagen som Fotbollsfestivalen anordnar.

Exempel: klass F11 spelar matcher på fredag, har lagaktivitetsdag lördag och spelar matcher söndag igen.

En perfekt kombination av kul, teambuilding och massor av fotboll.

 

Förutom matcher i en trygg och härlig miljö, så kommer det att finnas aktiviteter samt olika mat- och dryckesalternativ på festivalområdet.

Med andra ord kommer det finnas någonting för alla, spelare, ledare, syskon, föräldrar, vänner och mor-farföräldrar, en festival för ALLA!

Turneringens festivalområde ligger vid SIF Gården med närhet till havsbad med hopptorn, restauranger och shoppingcentrum.

 

Hoppas att ni vill vara del av en grym Fotbollsfestival 2019 – den blir fantastisk!

Varmt välkomna till oss i Stenungsund 5-8 juli 2019!

 

P.S Till alla medföljande föräldrar och syskon kan vi erbjuda boende till Festivalpriser på vackra och prisbelönta Stenungsbaden Yacht Club med boende precis vid havet, och nära till Festivalområdet  


Mera information Anmälan

Nyheter